Φέτος θα διεξαχθεί ο 5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ” και το Παράρτημα Χανίων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα είναι εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής). Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2022, διαδικτυακά. Η διάρκειά του είναι μιάμιση ώρα. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές από τη Β’ Δημοτικού μέχρι και τη Γ’ Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία όλης της χώρας, οι οποίοι είναι συνδρομητές στο περιοδικό ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ή θα γίνουν συνδρομητές μέχρι και 7 Μαρτίου 2022 (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

Περισσότερα για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας στο εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής) του Παραρτήματος Χανίων της ΕΜΕ θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται στο τέλος.

Τονίζουμε ιδιαιτέρως ότι θα πρέπει να προσέξετε για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων (θα μεταφερθούν αυτούσια και στις βεβαιώσεις/βραβεία) καθώς και ότι στην αιτιολογία κατάθεσης της συνδρομής θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου μαθητή/μαθήτριας.\

 

 

Ενημερώνουμε ότι έγινε μικρή αλλαγή στην ημερομηνία. Έτσι, οι μαθητές που δεν μπόρεσαν να παραλάβουν τα βραβεία τους κατά την τελετή βράβευσης, ότι θα μπορέσουν να τα παραλάβουν τη Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022, 18:00 - 20:00, στο 2ο ΓΕΛ Χανίων (οδός Κοραή).

Την Παρασκευή 11-11-2022 θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Θαλής του τρέχοντος σχολικού έτους. Αφορά μαθητές Β και Γ τάξεων Γυμνασίου, καθώς και Α, Β, Γ τάξεων Λυκείου. Η διεξαγωγή θα γίνει εντός του σχολείου και ώρες 12:00 ως 14:00.

Ταυτόχρονα με το Θαλή θα πραγματοποιηθεί και ο 10ος Τοπικός Διαγωνισμός Μαθηματικών "Σταμάτης Μπάτσης", τον οποίο διοργανώνει το Παράρτημα Χανίων της ΕΜΕ, και ο οποίος αφορά μαθητές της Α Γυμνασίου του Νομού μας

Ενημερώνουμε τους μαθητές που δεν μπόρεσαν να παραλάβουν τα βραβεία τους κατά την τελετή βράβευσης, ότι θα μπορέσουν να τα παραλάβουν την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022, 18:00 - 20:00, στο 2ο ΓΕΛ Χανίων (οδός Κοραή).

   
© Παράρτημά Χανίων Ε.Μ.Ε.