Χορηγοί  

   

Μενού Χρήστη  

   

Το Σάββατο 10-11-2018 διοργανώνεται ο φετινός διαγωνισμός "Θαλής" της ΕΜΕ. Στα Χανιά οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο 2ο ΓΕΛ Χανίων (στην Κοραή) στις  08:30.

Την Τετάρτη 07/11/2018 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος. Τα μέλη του Παραρτήματος μπορούν να προσέλθουν στο 1ο Γυμνάσιο από τις 10:30 ως τις 19:00 για να ψηφίσουν.

Όποιος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα, μπορεί να το κάνει γράφοντας εδώ.

Εγινε με επιτυχία ο 18ος Τοπικός Διαγωνισμός Μαθηματικών για μαθητές της Στ' Δημοτικού που διοργανώνει το Παράρτημα Χανίων. Μπορείτε να βρείτε τα θέματα και τις λύσεις περιηγούμενοι στο οριζόντιο μενού "Διαγωνισμοί"-->"Τοπικοί Διαγωνισμοί ..."-->"Θέματα..." ή πατώντας εδώ.

Ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη ετήσια βράβευση που διοργανώνει το Παράρτημα Χανίων, θα διεξαχθεί το Σάβατο 16 Ιουνίου, στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

 Η βράβευση αφορά μαθητές που διακρίθηκαν στον Τοπικό Διαγωνισμό για μαθητές  Στ Δημοτικού, στον Τοπικό Διαγωνισμό ¨"Σταμάτης Μπάτσης" για μαθητές Α Γυμνασίου, και στους διαγωνισμούς "Θαλής" και "Ευκλείδης", Β και Γ Γυμνασίου, Α,Β και Γ Λυκείου.

Ανακοινώνεται ότι, ο 18ος Τοπικός Διαγωνισμός για μαθητές της ΣΤ' Δημοτικού θα γίνει το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, στο 1ο ΓΕΛ Χανίων (Κολυμβητήριο). Ώρα προσέλευσης 08:30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του νομού μας.

   
© Παράρτημά Χανίων Ε.Μ.Ε.