© Παράρτημα Χανίων της Ε.Μ.Ε.

Η θητεία της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήμτος Χανίων της ΕΜΕ ολοκληρώνεται. Ως εκ τούτου θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας.  Οι εκλογές θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου 2023, στο 2ο ΓΕΛ Χανίων (οδός Κοραή), παράλληλα με τις εκλογές της ΕΛΜΕ. Η κάλπη θα είναι ανοικτή περίπου από τις 16:00 μέχρι τη λήξη των εκλογών της ΕΛΜΕ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Παραρτήματος, όσοι δηλαδή έχουν εξοφλήσει μέχρι και το 2022. Σχετικά με τις οικονομικές οφειλές, ενημερώνουμε ότι είναι σε ισχύ σχετικός διακανονισμός της ΕΜΕ, με σημαντικές εκπτώσεις. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ταμία του Παραρτήματος κα Άννα Βασιλάκη (βλ. εδώ).

Τέλος, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να μπουν στο ψηφοδέλτιο για να συμμετάσχουν στη νέα Διοικούσα Επιτροπή, μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στέλνοντας σχετικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.