Καθώς πλησιάζει η ημέρα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

 1)      Οι  ώρες εξέτασης το Σάββατο 12  Μαρτίου  2022 είναι οι παρακάτω: 

 

10.00 – 11.30  Τάξεις Ε΄,  ΣΤ  Δημοτικού

 

12.00 – 13.30  Τάξη Β΄  Δημοτικού

 

14.00 – 15.30  Τάξεις Γ΄,  Δ Δημοτικού

 

16.00 – 17.30  Τάξεις Α΄,  Β΄,  Γ΄  Γυμνασίου

 

Στην πλατφόρμα του διαγωνισμού μπορείτε να εισέλθετε με τους εξής τρόπους

 

Α.      πληκτρολογώντας σε κάποια μηχανή αναζήτησης (Google, Chrome, Firefox κλπ) το εξής: pythagoras.hms.gr

Β.      από το link των οδηγιών που σας έχουν σταλεί και που μπορείτε να βρείτε στους εξής συνδέσμους ( σύνδεσμος1 & σύνδεσμος2). Ακολούθως επιλέγετε την τάξη σας και με τους κωδικούς σας εισέρχεσθε στο περιβάλλον του διαγωνισμού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 

Σας συστήνουμε να έχετε αποθηκεύσει το αρχείο με τις οδηγίες στην επιφάνεια εργασίας του προσωπικού σας υπολογιστή και να έχετε σημειώσει το απευθείας Link της πλατφόρμας https://pythagoras.hms.gr  η οποία και είναι πάντα διαθέσιμη.

 

2)      Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές  για τον διαγωνισμό μπορούν πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι και 8 Μαρτίου 2022. Ολοκλήρωση εγγραφής σημαίνει ότι έχει καταβληθεί το ποσόν της συνδρομής για το περιοδικό, διαφορετικά δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στο διαγωνισμό.

 

 

 

3)      Οι βεβαιώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις θα παράγονται από το σύστημα την επομένη των εξετάσεων και μπορείτε να κατεβάσετε είτε απλή βεβαίωση συμμετοχής είτε βεβαίωση συμμετοχής στην οποία αναφέρεται και η βαθμολογία, είτε και τα 2 είδη των βεβαιώσεων. Θα κάνετε και πάλι είσοδο στην πλατφόρμα και θα κατεβάσετε την βεβαίωση που επιθυμείτε.

   
© Παράρτημά Χανίων Ε.Μ.Ε.