© Παράρτημα Χανίων της Ε.Μ.Ε.
Σχετικά με την διαδικασία του διαγωνισμού ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ το Σάββατο 5 Ιουνίου 10π.μ-1μ.μ  στο 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου, (οδός Φιλιππουπόλεως δίπλα στο Άγιο Ελευθέριο), σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή υποχρεωτική μάσκα και πρόσφατο self test. Καλό θα είναι οι διαγωνιζόμενοι να προσέλθουν κατά τις 9:30 με την ταυτότητά τους η ένα πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας ώστε να τακτοποιηθούν άμεσα στις αίθουσές τους.
Εννοείται ότι δεν χρειάζεται κανένα άγχος η φόβο. Ερχόμαστε με χαρά! Ακόμα και η επίλυση ενός θέματος μπορεί να σας δώσει πιθανότητες επιτυχίας αν και τούτο δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός καθώς έχετε πετύχει ήδη.Τα θέματα σε αυτό το επίπεδο είναι ιδιαίτερα απαιτητικά με κοινά θέματα για όλο το Γυμνάσιο όπως και για όλο το Λύκειο.
Εδώ https://mathher.gr/n/arxeio-thematon θα βρείτε θέματα προηγούμενων ετών για εξάσκηση, αλλά θα συνιστούσα, ειδικά σε όσους δίνουν για πρώτη φορά, να δοκιμάσουν ευκολότερα θέματα όπως από ΘΑΛΗ η ΕΥΚΛΕΙΔΗ. Ειδικά για τους μαθητές Λυκείου, θεωρώ ότι η θεματολογία της Γεωμετρίας προσεγγίζεται και από τα σύνθετα θέματα του σχολικού βιβλίου. Γενικότερα θα σύστηνα σε όλους που δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν να αναζητούν και από το σχολικό βιβλίο αλλά και αλλού θέματα απαιτητικά βέβαια αλλά που βρίσκονται μέσα στο φάσμα των δυνατοτήτων τους. Σίγουρα ο χρόνος είναι μικρός για να πει κανείς ότι θα κάνει μία ειδική προετοιμασία, καθώς αυτό απαιτείται να γίνει σε βάθος χρόνου. Κρατήστε την επιτυχία και τούτη εδώ την εμπειρία σας σαν ένα εφαλτήριο να ασχοληθείτε πιο ενεργά εφόσον το επιθυμείτε. Αρκετοί από εσάς γνωρίζουν καλά την διαδικασία μέσα από τις προηγούμενες συμμετοχές σας που έγιναν στην Αθήνα. 
Για οποιαδήποτε απορία η ερώτημα, εδώ η στο τηλέφωνο 6937372737.