© Παράρτημα Χανίων της Ε.Μ.Ε.

Αγαπητοί μαθητές γονείς, συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,

Θα έχετε ίσως ενημερωθεί για τη διεξαγωγή από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία του διαγωνισμού "Πυθαγόρας". Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του (3 Απριλίου), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να συμμετάσχουν όσοι μαθητές το επιθυμούν:

1. Τα σχολεία ενημερώνουν τους μαθητές και ορίζουν κάποιον υπεύθυνο για συλλογή των συμμετοχών.

2. Οι μαθητές δηλώνουν συμμετοχή στον υπεύθυνο, του παραδίδουν υπογεγραμμένη τη γονική συναίνεση συμμετοχής και τη συνδρομή (10 ευρώ).

3. Επιλέγεται το εξεταστικό κέντρο μέσω του οποίου θα διαγωνιστούν οι μαθητές. Για την Κρήτη, τα εξεταστικά κέντρα (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι το Παράρτημα Χανίων της ΕΜΕ και το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.  Για όσους μαθητές επιλεγεί το Παράρτημα Χανίων της ΕΜΕ, η διαδικασία συνεχίζεται ως εξής:

4. Ο υπεύθυνος μαζεύει τα χρήματα, τις δηλώσεις γονικής συναίνεσης και καταγράφει σε ένα υπολογιστικό φύλλο τα στοιχεία των μαθητών (Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, email κηδεμόνα, Τηλέφωνο, Φύλο, Τάξη και Σχολείο).

5. Αποστέλλει τον κατάλογο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και έρχεται σε επικοινωνία με τον κο Γαρεδάκη Κωνσταντίνο για τα υπόλοιπα.

6. Το σχολείο ή ο υπεύθυνος παραλαμβάνει από το εξεταστικό κέντρο τους κωδικούς των μαθητών και τους διανέμει.

7. Οι μαθητές μπαίνουν με τους κωδικούς τους στην πλατφόρμα του διαγωνισμού, την προγραμματισμένη μέρα και ώρα, προκειμένου να διαγωνιστούν.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο του Παραρτήματος, κο Γαρεδάκη Κωνσταντίνο, στο τηλέφωνο 6976992542 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μπορείτε να βρείτε τη δήλωση Γονικής Συναίνεσης εδώ.