© Παράρτημα Χανίων της Ε.Μ.Ε.

Σήμερα 29 Οκτωβρίου και ώρα 21:30 συνήλθε σε συνεδρίαση η Δ.Ε. του Παραρτήματος Χανίων της ΕΜΕ, με μοναδικό θέμα την πρόταση για διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέας Δ.Ε.
Συγκεκριμένα, διερευνήθηκε και συζητήθηκε η πρόθεση κάποιων συναδέλφων να αναλάβουν να διεκδικήσουν και να διοργανώσουν το συνέδριο της ΕΜΕ στα Χανιά, εκπροσωπώντας το Παράρτημα Χανίων. Επίσης διερευνήθηκε και συζητήθηκε η πρόθεση των μελών της παρούσας διοικούσας επιτροπής να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Τα συμπεράσματα ήταν ότι:
α) η παρούσα Δ.Ε. είναι θετική στην πρόταση για διεκδίκηση και διοργάνωση του συνεδρίου,
β) η σύνθεση της παρούσας Δ.Ε., καθώς και η θητεία που της απομένει δεν εξυπηρετούν τη διαδικασία διεκδίκησης/διοργάνωσης του συνεδρίου.
Με γνώμονα τα παραπάνω, τα μέλη της Δ.Ε αποφάσισαν να υποβάλουν όλα την παραίτησή τους και να προκηρυχτούν εκλογές την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, για την ανάδειξη νέας Δ.Ε. Οι εκλογές θα γίνουν στο 2ο Γυμνάσιο, στην Κοραή και η κάλπη θα είναι ανοικτή από τις 12:00 ως τις 18:00.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για την Δ.Ε. παρακαλούνται να το δηλώσουν στέλνοντας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21:00.